top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Василь Готра взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції



Голова Пилипецької сільської ради Василь Готра завжди виступає проти знищення екології на Міжгірщині. Зокрема, проти вітряків на полонині Боржава, знаючи, які жахливі наслідки це може принести.

Днями голова сільської ради взяв активну участь у Першій всеукраїнській науково - практичній конференції «Збереження природи і рекреаційно - туристичний розвиток Боржавських полонин в Українських Карпатах».

Про це Василь Готра написав у своїй соціальній сторінці в мережі Фейсбук:

На запрошення директора ГО «Міжнародний інститут людини і глобалістики «Ноосфера» Лукша О.В. взяв участь у Першій всеукраїнській науково - практичній конференції «Збереження природи і рекреаційно - туристичний розвиток Боржавських полонин в Українських Карпатах». Серед запрошених були професорський та викладатський склад УЖНУ, представники місцевого самоврядування, журналісти, керівники громадських організацій, туристичний актив краю, спеціалісти з єкспертного середовища в галузі рекреації та інші.

Учасники підняли ряд критично важливих питань щодо загроз туристичній інфораструктурі Боржавського субрегіону. Виступаючи перед присутніми доніс позицію нашої громади стосовно можливих загроз техногенного характеру і їх впливу на життєдіяльность населення, ознайомив присутніх з перспективними програмами та заходами, які реалізовуються в тому числі за участю наших Європейських партнерів та плануються до впровадження в Пилипці і навколишніх населених пунктах в зоні відповідальності Пилипецької сільської ради. Приємно відзначити, що під час конференції виникали палкі конструктивні дискусії стосовно шляхів недопущення руйнування Боржави та прилеглих територій. Разом з тим, всі учасники були об’єднані однією метою та завданням, що в свою чергу внесло продуктивність в нашу роботу і дало змогу розробити конкретні шляхи спільних дій. Дякую за запрошення та конструктивну роботу всім учасникам. Сподіваємося на подальшу співпрацю. З думкою про наступні покоління будемо боротися за наше екологічно чисте та Європейське майбутне.



10 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page