top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Збірна України обігравши Португалію впевнено посіла 1 місце в групі



Два матчі протягом чотирьох днів у груповому турнірі ЧЄ 2020 з футболу були для нашої збірної своєрідним іспитом. 11 жовтня гра проти Литви, а вже 14 жовтня поєдинок проти чинних чемпонів Європи.

Пеерд матчем литовці заявляли, що вони тепер зіграють по іншому з нашою командою і здобудуть позитивний результат. І хоча з перших хвилин гості включили пресинг, однак наші футболісти взяли гру під контроль і стали притискати литовців до своєї штрафної. На 28 хвилині Мораєс п'яткою вивів Малиновського на ударну позицію і Руслан потужним ударом відкрив рахунок в цьому матчі. У другому таймі Ярмоленко заробив перспективний штрафний, котрий реалізував Малиновський 2:0. До кінця матчу наша команда вже грала з думкою про португальців. Рахунок так і завершився 2:0 на користь нашої збірної. У паралельному матчі португальці спокійно розібралися з Люксембургом.

Матч з Португалією видався видовищним. Вже на 6 хвилині після кутового Яремчук відкрив рахунок. на 26 хвилині Миколенко вирізав чітку передачу на Ярмоленко, котрий переправив сферу у ворота.

У другому таймі гості включили пресинг, однак наша команда уміло захищалася. На 72 хвилині суддя призначив досить неоднозначний пенальті й вилучив з поля Степаненка. Роналдо не залишив шансів П'ятову 2:1. Однак до кінця гри португальці так і не змогли зрівняти рахунок.

Сербія в гостях здолала Лютву 2:1.

Наступний поєдинок на виїзді із сербами, який вже для нгас немає вирішального значення.

5 просмотров0 комментариев

Комментарии


bottom of page