top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

"Аякс" в гостях розгромив "Реал"



Вчора відбулися повторні матчі Ліги чемпіонів. Звісно, найцікавішим матчем цього туру було протистояння "Реала" та "Аякса". І хоча сливочним ніщо не віщувало біди, тим більше, що в гостях вони здолали голландців 2:1. Через перебір жовтих карток цей матч пропускав захисник мадридців Рамос. Як згодом з'ясувалося, його дуже не вистачало в цьому двобоє, оскільки захист сливочних просто тріщав по швах.

Перший тайм гострий момент виник у воріт гостей, коли удар прийняла на себе поперечина. І тут спрацювало правило: не забиваєш ти, забивають тобі. Швидка контратака "Аякса" завершилася голом. Після пасу Тадіча, Зієш влучно пробив у кут воріт. Згодом амстердамці подвоїли рахунок. Крім того, в першому таймі травмувалися двоє важливих гравців "Реалу", які зі сльозами на очах покинули поле: Васкес та Вінісіус, яких замінили Бейл та Асенсіо.

У другому таймі гості зробили рахунок розгромним: удар Тадіча у "дев'ятку" був ідеальним. І хоча Асенсіо зміг повернути інтригу в матчі відкитавши один гол, однак це було ненадовго. Вже за 2 хвилини зі штрафного "Аякс" забив шедевральний гол. 4:1 і "Реал" вибуває з Ліги чемпіонів.

Сенсація. Думається скоріше закономірність. Бо голландці були просто зарядженими на гру.

В іншій зустрічі "Дормунд" поступився дома "Тотенхему". Єдиний гол забив Кейн.

5 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page