top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

В акції проти закриття асфальтобетонного заводу у Воловці взяли участь 150 закарпатців



До мітингу долучився всього один кандидат у народні депутати від 70-го округу Василь Щур. Крім того, в акції прийняли й працівники Пилипецької сільської ради, зокрема Василь Готра, котрий також підтримав вимоги присутніх.

Голова Міжгірської районної ради першим підтримав акцію щодо відновлення будівництва дороги: Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я та проти закриття асфальтобетонного заводу. Більше того – звернувся до небайдужих жителів району долучитися до акції у переддень. Як виявилось згодом, цей меседж був доволі ефективним. Позаяк 2/3 учасників мирного мітингу склали саме жителі Міжгірщини.

Василь Щур звернувся до громади із пропозицією підписати петицію з вимогою зберегти завод і продовжити будівництво згадуваної дороги. Її планують надіслати до керівництва обласної ради, новообраного очільника ОДА та, безперечно уряду.

Сам же кандидат у народні депутати, до слова, єдиний від 70-го округу закликав ще й унеможливити зняття бодай однієї гайки із заводу, позаяк тоді він назавжди зникне з карти області. «Я звертаюся до кожного свідомого жителя наших районів. Де Ви бачили сьогодні 35 кілометрів суцільного полотна нової дороги? Можливо, З Мукачева до Берегова чи з Хуста до Іршави. Ніде, окрім Воловецького району. Але на цьому зупинятись не варто. Потрібно-будь-якою ціною продовжити будівництво дороги. Звертатись до обласної ради, до новопризначеного губернатора. Ми навіть до урядових кабінетів дійдемо, бо це не компетенція місцевої чи районної влад.  Ще одне наше завдання – не дати зруйнувати їм завод, не дати розкрутити жодної гайки. Бо асфальтобетонний завод нам ніхто вже не поверне. А це робочі місця, це найсуттєвіший важіль у розбудові дорожньої інфраструктури», - зазначив Василь Щур. 



Кандидат у народні депутати першим підписав звернення до уряд і закликав зробити це інших. У підсумку, усі мирно розійшлись по домівках, а Василь Щур пообіцяв довести справу до логічного завершення. Зокрема, у четвер він планує разом з однодумцями навідатись до служби автомобільних доріг області, повідомила Віталія Вайдич, журналіст

8 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page