top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

В Ужгороді відбувся щорічний Хресний хід до монастирського скита



Уранці 13 серпня, в Ужгороді вірники Мукачівської православної єпархії звершили Хресний хід до скита на честь святих Архангелів Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря. Вже після завершення літургії о 8 годині ранку Хресна хода вирушила від монастиря маршрутом: Свято-Воскресенський чоловічий монастир – вул. Золотиста – вул. Університетська – вул. Докучаєва – вул. Собранецька – вул. Загорська – до місця скита – вулиці Тютюнової.

Братія монастиря, священнослужителі єпархії, молодь, сім’ї з маленькими дітками у візочках, люди старшого віку – прихожани з різних храмів Ужгорода молитовно пройшли 5 км, просячи у Бога рідному місту, краю і державі миру та захисту від будь-якого лиха.

Прибувши до скита християни молитовно взяли участь у молебні за мир в Україні та водосвятному молебні, який, у співслужінні собору духовенства єпархії, звершив Високопреосвященніший Феодор митрополит Мукачівський і Ужгородський. Під час служіння молебеня була вознесена посилена молитва за мир та спокій в нашій Українській землі та в Закарпатському краї.


2 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page