top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

В Ужгороді пройшов ювілейний концерт відомої співачки Маріанни Сухолової



22 листопада в Ужгороді відбувся ювілейний вечір відомої закарпатської артистки Маріанни Сухолової. Глядачі, котрі прийшли цього вечора,отримали величезне задоволення від концерту. Щоби не бути голослівним подамо лише кілька відгуків із соціальної мережі: "Леся Дубенко: Вітаємо Маріанну Сухолову з сольним концертом! Мали велике задоволення!; Tamara Dulinova Талановиті, щирі, класні... Супер-концерт. Неймовірні емоції. Феєрія почуттів, милосердя, добра і любові... Наша файта - закарпатська...;

Шип Оксана Фантастичний концерт, чудові емоції, радість і гордість від таких родин . Хай Господь береже твій талант Маріанко!!! Спасибі за теплоту душі до діток які це потребують!!!

Тімея Ярмолюк Дякуємо Маріанна Сухолова за чудовий вечір🌹 З нагоди юбілею,Ви зробили великий вклад для онкохворих діток а також подали приклад,що творити добро це так легко...Потрібно мати тільки бажання♥️ "

Таких відгуків назбиралося чимало.

У№ свою чергу наша редакція вітає Маріанну із чудовим виступом та бажаємо їй досягнення нових верших на творчому поприщі.

35 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page