top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Важка перемога збірної України над Люксембургом



Вчора у рамках кваліфікації на Євро-2020 наша збірна приймала команду Люкусембург. І хоча у попередньому поєдинку синьо-жовті розгромили сербів, але добре розуміли, що легкої прогулки з карликом не буде. Адже, ймовірніше всього, гості засядуть в оборону й шукатимуть свій успіх у контратаках.

Зрештою, так і сталося. Хоча наша команда почала потужно матч і вже на 6 хвилині Руслан Малиновський уміло обійшов двох опонентів і зробив подачу у штрафний майданчик. Роман Яермчук протиснувши суперника відправив круглого у ворота. такого початку гості точно не чекали. наступні атаки були не менш небезпечні і якби була більша доля везіння, то рахунок міг би бути значно більший. Гості також забили ще в першому таймі, однак рефері відмінив гол із-за офсайду, який, чесно кажучи, був дещо сумнівним.

Другий тайм українці контролювали гру, однак гострі випади Люксембурга все ж були. Кілька разів досить виручив П'ятов, який відіграв на високому рівні. До завершення матчу моменти були в обох команд, однак рахунок на табло так і залишився незмінним. Важка, але така потрібна перемога України 1:0.

Після двох виграшів наша збірна впевнено очолила турнірну таблицю, маючи після 4 ігор 10 очок. Серби мають після трьох ігор 4 очки, а португальці всього 2. Однак в їх активі всього дві гри.

В іншому матчі команда Сербії не залишила шансів Латвійцям: 4:1.

5 просмотров0 комментариев

コメント


bottom of page