top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Вдалий виступ українських команд у єврокубках



Цього тижня наші гранди провели зустрічі на європейській арені, в яких, практично, вирішувалася доля подальших виступів у плей-офф. І якщо "Динамо", практично, вже собі майже забезпечило вихід із групи, то "Шахтар" і "Ворскла" змушені були грати на максимумі своїх можливостей.

Почнемо з гірників. У донечан склалася така ситуація, що навіть нічия їх могла позбавити шансів навіть на вихід у лігу Європи. Тим більше суперник був не з простих -- Хоффентайм. І гра на виїзді. Варто відзначити, що вже з перших звилин було видно налаштованість гірників на перемогу. Вже на 15 хвилині рахунок був 0:2 на користь "Шахтаря". Відзначилися Ісмаїлі та Тайсон. І тут вкотре спрацювала стара "хвороба": вже в кінці першого тайму німці змогли зрівняти рахунок. Другий тайм розпочався для гостей вдало: на 54 хвилині видалили нападника господарів. І тут гравці Хоффентайма стали досить активно пресингувати гірників. Та все ж удача посміхнулася "Шахтарю". На 90-й хвилині Ісмаїлі віддав чудовий пас на Тайсона, який холоднокровно відправив круглого в кут воріт. Отож виїзна перемога значно покращила шанси не тільки на вихід у лігу Європи, але й у плей-офф. Для цього треба виграти вдома у Ліона, котрий вдома зіграв уничию з Манчестер Сіті.

Динамівці гостювали у Казахстані. Грали на штучному майданчику. Розповідати про всі події матчу мабуть немає сенсу. Єдина акцентована така киян завершилася голом Вербіча. Як не старалися господарі відіграти хоча б один м'яч, однак у той день Фортуна від них відвернулася. наразі "Динамо" забезпечило собі перше місце в групі, а Астані доведеться боротися за друге місце з Ренном, з яким гратимуть у гостях.

"Ворскла" граючи проти лондонського "Арсенала" не змогла переграти молодіжний склад гостей . Полтавчани програли з розгромним рахунком 0:3.

Отож останні матчі, які відбудуться, матимуть лише значення для гірників. Кияни забезпечили собі вихід з першого місця, а "Ворскла" вже попрощалася з єврокубковою весною.

4 просмотра0 комментариев

Comentarios


bottom of page