top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Вибори і людяність



Вибори президента України в цьому році викликали чималий ажіотаж у державі. Посудіть самі, балотувалися 44 кандидати, з яких 39 залишилося перед фінішем. Звісно, не хочеться, щоби читач сприймав цю публікацію, як якийсь агітаційний матеріал. Ні! Мета зовсім інша: показати те, що виплюскується з людських душ.

У ході політичних баталій між багатьма людьми стали виникати суперечки за того чи іншого кандидата. Зрештою, це нормально, якби не одне -- НЕНАВИСТЬ! Саме ця риса якась притаманна нашим людям. Ненависть призводить до вєн. Ненависть призводить до терактів, убивств. Вона народжується в душі людини.

Читати пости з якою ненавистю прихильники діючого гаранта "мочать" ісіх інакомислячих просто боляче. Яка там культура? Яка там повага? Нав'язувати свою думку з ненавистю до ближнього ви не тільки викликаєте відразу, але й на противагу вашим судженням вони будуть робити все навпаки. НІХТО НІКОЛИ НЕНАВИСТЮ НІЧОГО НЕ ДОБИВАВСЯ.

Краще б прихильникам гаранта вказати його справами. На превеликий жаль, всі реформи виявилися провальними. Та й іншим помилок і упущень і роботі діючого глави держави просто ешелони.

До того ж кожен має право вільного вибору, яке гарантоване законом. Зараз, у дні великого посту, люди повинні духовно працювати над собою, контролювати свої вчинки, слова...

Вибори пройдуть, а люди залишаться. Тільки треба буде один одному глянути в очі й подати руку. Чи вийде?

А за кожне сказане слово кожен з нас дасть відповідь у Судний день.

6 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page