top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Вхід Господній у Єрусалим


Сьогодні християни відмічають свято Вхід Господній у Єрусалим. Мабуть не варто розповідати про нього з Євангелія, оскільки кожна людина, яка любить Творця, неодноразово читала про цю величну подію,котрамає велике значення для кожного з нас.

Цього дня у храмах прийнято освящати гілочки верби або вайя. У Єрусалимі на Вході Господньому люди стелили свої одежі перед Господом, який на осляті їхав у Єрусалим. Інші посталами перед нимпальмові гілочкиі славили: Осанна Сину во вишніх. Цього дня всі прославляли Спасителя Світу. Адже Він ішов у Єрусалим на вольністраждання і Воскресіння, щоби позбавити людство від рабства гріха.

Вже через кілька днів ті ж самілюди будуть вимагати, щоби Творця розіп'яли Яка зрадлива людська природа! Наскільки треба полюбити людей, щоби віддати у жертву Свого Єдинородного Сина.

Можливо у це велике свято нам кожному варто задуматися т ож над своїми вчинками, поступками. Чи своїми гріхами не розпинаємо Свого любимого Спасителя.

З нагоди свята Пилипецька сільська рада та голова Василь Готра вітають земляків і бажають Божої благодаті та миру в душах. Адже саме цього нам так не вистачає. І з нетерпінням чекаємо на Світле Христове Воскресіння.

4 просмотра0 комментариев

Comentarios


bottom of page