top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Голова Пилипецької сільської ради привітав краян з Новим роком та Василієм



Наче мить пролетіло Різдво і, як у колядці, підійшло друге свято -- святого святителя Василія Великого. Разом з цим православні християни святкують старий Новий рік та обрізання Господнє.

Голова Пилипецької сільської ради Василь Готра з цієї нагоди вітає краян та бажає, щоби в цьому році закарпатці були лише в достатку, доброму здоров'ї, благополуччі, мирі у нашій державі та в душах. І, звісно, Божої благодаті.

Хай прибутки та достатки, Не минають вашу хатку, Хай ведеться й прибуває, Щастя хай вас не минає, Радості на кожнім кроці, В Старому Новому році!

У свою чергу ми вітаємо також Василя Готру з днем Ангела та бажаємо йому здоров'я, всіляких гараздів, щоб його святий покровитель оберігав від усякого зла.

Ім'я Василь походить з давньогрецької та означає "царський". Свій День ангела власники цього імені відзначають кілька разів у рік: 14 січня, 12 лютого, 13, 17 і 20 березня, 4, 8 і 25 квітня, 9 і 12 травня, 21 і 23 червня, 16 і 28 липня, 15 і 24 серпня. Однак найвідомішими є саме іменини 14 січня, адже в цей день вшановують святого Василія Великого.


6 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page