top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Динамо зіграло внічию з Брюгге і вилетіло з Ліги Чемпіонів



Важко сказати, що останнім часом трапилося з Динамо. Ящо дві зустрічі зі Львовом вони провели на рівні, то подальші з бельгійцями і гірниками залишили багато роздумів. Як у психологічному та і плані тактики кияни виглядали не впевненими. На виїзді в Бельгії один удар у рамку воріт, хіба це той рівень, який колись був у славнозвісного Динамо?

Гра вдома з гостями викликала надії, котрі підсилив коментар Віктора Циганкова: ви побачите зовсім іншу команду.

Гра почалася і справді перші хвилини ми споглядали щось подібне на гру. Вже на 6 хвилині Буяльський замкнув передачу Миколенка 1:0. Початок оптимістичний. Кияни й далі пробували гнути свою лінію, але подвоїти рахунок не змогли. Згодом Брюгге перехопив ініціативу й зі стандарту зрівняв рахунок. на перерву команди пішли з нічийним рахунком.

Після перерви кияни змогли знову вийти вперед. Невтомний Вербич пробив по воротах і влучив у стійку, м'яч відскочив до Шепелєва, якому залишалося лише переправити у порожні ворота. Інтрига? Так. І тут динамівцям варто було розпочати активний пресинг, адже оборона гостей аж ніяк не відзначалася надійністю. І можна було спокійно довести до приємного рахунку. Однак помилки у центрі поля та в обороні повторюються з матчу на матч. У двох випадках гості легко забивали голи. Де була оборона і півзахист? Невідомо!

Єдина заміна, з якою вгадав Хацкевич це був Соль. Саме після його удару, пішов рикошет і гол.

Після цієї нічиєї Динамо потрапляє одразу в груповий турнір Ліги Європи.

Боліьники Брюгге відмітили гравців киян, однак резюмували, що немає цілісної картини гри. Як у воду дивилися.

Фани Динамо у своїх коментарях вже відправляють тренерський штаб у відставку. І важко з ними не погодитися, бо схоже, що потенціал Хацкевича вичерпаний.

1 просмотр0 комментариев

Comments


bottom of page