top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

"Динамо" перед поєдинком з "Челсі": здобутки і втрати



Матчі в Лізі Європи показали, що "Динамо" зараз знаходиться в хорошій формі. Здолавши грецький "Олімпіакос" кияни відчули впевненість. Хоча, звісно, є ще над чим працювати, бо помилок деколи вистачає. наступним суперником в 1/8 фіналу став "Челсі" з Англії". Звісно, суперний грізний із топ-чемпіонату. До того ж агнлійські колективи є важкими суперниками для киян. Щоправда, свого часу динамівці проходили "Евертон", "Манчестер Сіті".

У чемпіонаті за дві гри підопічні Хацкевича показали, що покращують гру. Приємно те, що у реалізація моментів останнім часом у команди досить непогана. Перемога над "Зорею" (5:0) та "Десною" (2:1). На превеликий жаль, в останній грі травмувався нападник Фран Соль, на якого тренерський штаб покладав великі надії. Схоже на те, що форвард може пропустити два місяці. Натомість, його може замінити Назарій Русин, який добре проявив себе на зборах. Не зможе допомогти в першому матчі й лідер команди Вербич, який пропустить зустріч через перебір жовтих карток. Однак його можуть замінити Цітіашвілі або ж Сідклей, які теж додали у грі.

Перевагою киян є те, що в них молодий колектив, який показує більш злагоджену гру. І якщо настрій у столичних футболістів буде відповідний і вдало проведе матч Вадим Бойко, то є надія на досить позитивний результат. Адже динамівці показують будь-якому супернику, що не збираються сидіти в обороні.

І хоча "Челсі" є топовою командою і з набором зірок, однак у них сьогодні немає стабільності.

До того ж, не виключено, що англійці можуть недооцінити суперника, як буває в таких матчах.

У свою чергу побажаємо киянам тільки перемоги над грізним суперником. Згадати хоча б феєричні дві перемоги над "Барселоною" із загальним рахунком 7:0. То чому б ще раз не повторити такий успіх?

3 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page