top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

"Динамо" програло перший єврокубковий матч у Бельгії



Вчора відбувся перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Київське "Динамо" грало на виїзді проти бельгійського "Брюгге". Перші три гри динамівців на старті чемпіонату на за суперкубок України вселяли надію. Три гри -- три перемоги.

У вчорашньому поєдинку кияни також розпочали матч досить непогано і першими завдали удар у рамку воріт. Якби були точнішими Караваєв і Беседін, то вже на 25 хвилину рахунок міг бути 0:2 на користь киян. І тут спрацьовує правило: не забиваєш ти, забивають тобі. Караваєв сфолив у своєму штрафному майданчику і суддя вказав на точку. У першму таймі у гостей гра явно не пішла. Грубий брак при передачах, втрата м'яча на рівному місці нівелювали гру динамівців. Тим більше, що назвати захист господарів ідеальним не можна.

У другому таймі тренер замінив Бесєдіна на новачка Родрігеса, а Караваєва на Циганкова. Такі заміни дещо підсилили гру. Особливо старався Родрігес і навіть мав шанси забити гол, однак після рикошету бельгійці встигли винести круглого з лінії воріт.

Моменти виникали у воріт "Брюгге", однак реалізація була вкрай незадовільна. Матч так і завершився з мінімальною перемогою господарів.

Сподіваємося, що у матчі-відповіді "Динамо" зуміє здобути перемогу і пройти в наступний раунд. Ми ж бажаємо нашим футболістам лише впевненої перемоги.

4 просмотра0 комментариев

Σχόλια


bottom of page