top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Духовні наставники УПЦ провели благодійну Різдвяну акцію для онкохворих людей Закарпаття


У Різдвяні свята черці та священики Закарпаття, Української Православної церкви проводять благодійні акції для тих, кому потрібна допомога. Так, скажімо, учні воскресної школи Свято-Троїцького храму провели святкову виставу у сізо в обласному центрі, а також благочинний і настоятель храму о. Володимир роздав в’язням подарунки.

Намісник Свято-Георгіївського монастиря с. Заболотне Іршавського району архимандрит Серафим також навідався у лікувальний заклад. Варто сказати, що він часто навідує медичні заклади, де возносить молитви за зцілення хворих діток. Ось що він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

«Свято Рождества Христового - особливе. Господь став дитиною, щоб ми зрозуміли, що саме таких як діти є Царство Боже! Завжди відвідуючи наших маленьких друзів онкогематологічного відділення, цього дня з особливою радістю завітали з колядою до онко- а також терапевтичного та пульмонологічного відділення ОДЛ. Здоров'я Вам, наші юні друзі! Висловлюємо щиру вдячність сім'ї Кинів Івана та Мар'яни з Вільхівки, сім'ї Клюса Петра та Надії з Ільниці, парафіянам нашого Георгіївського монастиря за сприяння в проведенні свята!»

8 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page