top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

"Зоря" зіграла внічию з "Еспаньйолом" і вилетіла з єврокубків



Плей-оф став якимось прокляттям для луганчан. Посудіть самі: вже кілька сезонів "Зоря" на цьому етапі не може пройти у груповий турнір Ліги Європи. Взяти хоча б минулий рік, коли наші футболісти були за крок до перемоги, але пенальті на останніх хвилинах із німцями перекреслив все.

Цього разу команді Скрипника треба було здолати каталонців з різницею у два м'ячі й до того ж зберегти свої ворота сухими. Два голи забили, але варто сказати, що обидва рази наша команда відігравалася.

Віддамо належне: "Зоря" виглядала гідно у грі і тиснула на суперника. Якби змогла реалізувати три шикарних моменти, то ще невідомо, якби склалася гра. Однак брак майстерності дався знати. Натомість іспанці використали вже свій перший момет і Ферейра відкрив рахунок. Після перерви Будківський натиснув на голкіпера і той помилився, сфера потрапила до Леднєва, який на швидкості увійшов до штрафного майданчика і вистрілий у правий кут воріт. 1:1.

Відтак гості змогли зусиллями Варгаса знову вийти вперед, однак Русин, який замінив Громова знову встановив різновагу. Матч так і завершився 2:2, що вивело у груповий турнір іспанців.

2 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page