top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Луганська "Зоря" обіграла "Будучность" і Лізі Європи



Вчора відбулися матчі 2 кваліфікаційного раунду Ліги Європи. "Зоря" приймала команду "Будучность" із Чорногорії. напередодні тренер гостей обіцяв, що його команда точно не програє.

Варто сказати, що гості почали матч досить активно. Перші півгодини вони намагалися створювати стандарти і навіть один раз влучили в перекрадину. Та це виявилося єдиним моментом за матч у чорногорців. На 32 хвилині швидка атака української команди завершилася взяттям воріт. Кочергін прокинув круглого на Лєдньова, а той проскочив захисників і віддав пас на Громова, котрий відкрив рахунок. А вже за кілька хвилин гості залишился в меншості через грубу гру. Кружа жовтка картка стала автоматично червоною. Чорногорці налетіли на арбітра оспорювати рішення і за за півхвилини за неспортивну поведінку ще один гравець побачив перед собою червону картку. Схоже, що гості зрозуміли, що вихід у наступний раунд став для них фантастикою і зосередилися на захисті власних воріт. До кінця першого тайму господарі мали нагоди подвоїти рахунок, однак свої шанси не використали.

У другій половині поєдинку луганчани не спішили форсувати події, хоча й мали нагоди збільшити рахунок. Схоже на те, що "Зоря" просто вирішила зіграти в економ-режимі, так як на неї ще чекають важкі матчі. Свисток рефері зафіксував мінімальну перемогу української команди 1:0.

Наступним суперником луганчан стане софійський ЦСКА, який обіграв "Осієк"

2 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page