top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Ліга Чемпіонів: коли нічого не ясно



Цього тижня відбулися чвертьфінальні матчі Ліги Чемпіонів. Зрештою, кожна зустріч мала чималу інтригу. «Ліверпуль» приймав португальців і забив два сухих м’ячі у ворота гостей. І якщо це було прогнозовано, то в іншому англійському дербі «Тотенхем» на своєму полі сенсаційно виграв у «Манчестер Сіті». Причому Агуеро не зміг реалізувати пенальті. Фанати «МС» виступили з критикою захисників своєї команди й закликали Зінченка пчимшвидше повернутися на поле, де без нього захист тріщить по швах. Однак різницю в один гол в себе дома команда Пепа може спокійно відіграти. І Гвардіола знає як це зробити.

«Манчестер Юнайтед» приймав «Барселону». Вже з перших хвилин іспанці взяли м’яч під свій контроль, намагаючись не давати господарям ніякої можливості атакувати свої ворота. Тим не менше, перший небезпечний момент створив саме «МЮ», однак шансом не скористався. У свою чергу каталонці в одній з атак добилися успіху. Мессі прийнявши сферу у штрафному майданчику закинув його на Суареса, а той пробив головою. Від захисника Шоу круглий опинився у сітці воріт. Такий рахунок протримався до кінця матчу.

«Ювентус» гостював в «Аякса». І хоча господарі більше контролювали м’яча, однак саме гості відкрили рахунок. На останній хвилині першого тайму Роналду ударом головою переправив м’яч у ворота. А вже на почтаку другого тайму «Аякс» відквитав один гол. Однак вийти вперед до кінця зустрічі господарям так і не вдалося. Арбітр зафіксував бойову нічию. Однак навіть такий рахунок для туринців є хитким, бо всі згадують повторну зустріч з «Реалом», де голландці просто знищили мадридців у них вдома.

Отож перед повторними матчами більш-менш може себе комфортно відчувати «Ліверпуль» та «Барселона». В інших клубів шанси так і залишаються 50/50.

3 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page