top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Молодіжна збірна України вийшла в фінал чемпіонату світу з футболу




11 червня в Польщі проходили півфінальні ігри чемпіонату світу з футболу серед молодіжних збірних. Українці, котрі здолали Комумбію, цього разу зустрічалися з минулорічним фіналістом італійською командою. Думається, що цим все сказано про силу суперника.

Вже з перших хвилин обидві команди досить обережно розпочали гру. Та все ж ініціатива згодом перейшла до українців, котрі створювали більш гостріші моменти біля воріт Італії. Однак, мяч так і не побував у воротах.

Другий тайм більш активно розпочали самі італійці. Однак, Лунін впевнено стаяв на воротах. А на 65 хвилині Булеца таки відкрив рахунок в матчі. За 10 хвилин до кінця гри з поля видалили захисника нашої збірної Попова, хоча фол аж ніяк не тягнув на другу жовту картку.

На останній хвилині доданого часу італійці таки забили, але судді зафіксували порушення правил, що підтвердила і система ВАР.

Отож свисток судді зафіксував мінімальну перемогу збірної України 1:0.

В іншому півфіналі Еквадор поступив корейцям з аналогічним рахунком. Отож у фіналі будемо вболівати за нашу молодіжку й побажаємо завоювати чемпіонський титул.

2 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page