top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Молодіжна збірна України -- чемпіон світу. Постфактум



Якби хтось сказав на початку цього турніру, що наша молодіжка виграє чемпіонат світу, то більшість сприйняла б це скептично. Минулорічний турнір наша команда програма у півфіналі від Португалії з розгромним рахунком 0:5. У півфіналі цього разу нам дісталися італійці, гра з якими не була легкою прогулкою. Однак виграш 1:0 і ми пройшли в фінал. Зрештою, про огляд цього матчу ми вже писали. І ось фінал зі збірною Південної Кореї, котра пройшла Еквадор з мінімальним рахунком. Всі розклади показували на те, що "синьо-жовті" є фаворитом у цій зустрічі.



Початок матчу вияився для нашої команди невдалим. Вже на 3-й хвилині за фол проти суперника, рефері після перегляду відеоповтору ВАР вказав на точку. В цьому випадку Лунін виявився безсилим і корейці повели в рахунку. даплі прогнозовано вони усією командою відійшли назад, щоби утримати переможний рахунок. З півгодини у наших футболістів майже нічого не виходило. Суперники всюди перекрили прохід до воріт, а один удар не приніс якихось неприємностей для їх голкіпера. Та все ж зібраність наших футболістів таки принесла результат. Перша осмислена атака на ворота азіатів стала результативною. Після кількох відскоків м'яч потрапив до Супряги, а той проштовхнув його у ворота. На перерву команди пішли з нічийним рахунком. після перерви номінальні гості почали більший натиск на наші ворота, однак контратаки "жиньо-жовтої" дружини були значно гострішими. Ав одній з атак Супряга, вирвавшись один на один зробив дубль. Після цього корейці стали вже штурмувати наші ворота. В одному з моментів просто чудово зіграв Лунін, котрий у фантастичному стрибку дотягнувся до круглого і дав йому влетіти у ворота.

А на передостанній хвилині Цітіашвілі перехопивши на своїй половині поля передачу суперника здійсний чудовий ривок і спокійно обігравши суперника, забив третій гол. Фінальний свисток рефері зафіксував впевнену перемогу нашої збірної з рахунком 3:1.

Варто відзначити що протягом турніру наша команда тільки один раз зіграла внічию. Всі інші матчі наші футболісти виграли. Андрій Лунін став володарем золотої перчатки, а закарпатець Булеца володарем срібного м'яча, сікан отримав срібну бутсу,

Приємно, що у нашої команди є чудовий потенціал і тепер багато футбольних клубів Європи звернуло увагу на наших футболістів.

З перемогою нашу молодіжну команду.



4 просмотра0 комментариев

Comentários


bottom of page