top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Міжнародна співпраця Пилипецької сільської ради з Чехією



У минулих публікаціях ми вже писали про розпочату співпрацю між Пилипецькою сільською радою та с. Брахов з Чеської республіки.

Як повідомив голова сільської ради Василь Готра, в рамках виконання плану робочої зустрічі між представниками Пилипецької сільської ради та представниками адміністрації с.Брахов Пардубіцкого краю Чеської Республіки відпрацювали питання функціонування соціальної сфери та напрямків розвитку молоді в селах.

Особливо показовим було свято, котре організувала особисто голова с.Брахов Iveta Krebsová для всієї громади, зокрема для дітей та підлітків. Залучення вищезазначеної категорії мешканців відбувалося ще на стадії підготовки заходів. На допомогу голові у підготовці свята з власної ініціативи прибули представники майже кожної сім`ї села від найменших дітей до вже вікових мешканців. Для кожного знайшовся напрям роботи з яким всі успішно впоралися, що в результаті забезпечило якісну організацію.

Але головним якісним показником цієї роботи було об`єднання громади заради спільної мети (в цьому випадку підготовка та організація свята). Не було жодної байдужої людини, кожен відчував себе як у власному домі та міг особисто спостерігати за результатом своєї робити. Як зазначила наша колега, такі заходи організовуються якмога частіше для забезпечення сталого контакту в середині громади у сферах, які об’єднують людей.

Це є дуже важливим елементом соціального характеру та фундаментом побудови здорового суспільства, який властивий і нашій громаді, тому завдяки активним та небайдужим мешканцям наших сіл такий Европейський досвід буде обов`язково реалізовано і у нашому регіоні.

8 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page