top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Нові провокації проти УПЦ на Закарпатті




Про неодноразові погрози духовенству на громадам УПЦ в Закарпатській області з боку новостворених структур ПЦУ, наше видання вже неодноразово повідомляло. Тим не менше, якоїсь реакції з боку правоохоронних органів на Рахівщині чи в обласному центрі не було.

Тим часом, наше видання повідомили  з смт Ясіня на Рахівщині про нові погрози фізичною розправою від осіб які, прикриваючись патріотизмом нібито відстоюючи національні інтереси ПЦУ, починають чинити шалений тиск на прихожан Православної церкви, щоби ті під моральним впливом переходили в їхню національну структуру.

У смт Ясіня Рахівського району є т.вз. «священик» Анатолій Натолочний, який за розмвами, вже тричі одружений, що суворо заборонено згідно церковнихз канонів. Однак згаданий персонаж та т.зв. активісти Юрій та Іван Йосипчуки, Ілля Попович, Степан і Василь Ропчуки, Степан і Наталія Микульчаки стали погрожувати, що перекриють дорогу прихожанам УПЦ і скоять захоплення храму. Розкидалися й погрозами щодо фізичної розправи та перешкоджання служіння духовенству в храмі.

Про це один з священиків УПЦ написав  відповідну заяву в поліцію. От чи буде цього разу якась реакція з боку правоохоронних органів чи стражі порядку знову займуть позицію страуса.

Тільки якщо в селищі виникне побоїще на релігійному грунті, то це вже буде на совісті поліції та прокуратури.


За матеріалами сайту ЗІДО

4 просмотра0 комментариев

Комментарии


bottom of page