top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Повторні матчі Ліги Чемпіонів: перемога "МС" що стала поразкою



Вчора відбулися чвертьфінальні матчі Ліги Чемпіонів. Якщо в першому матчі Ліверпуль, маючи перевагу в два голи приїхав гостювати в Порто, то він тут спокійно довів свою справу до логічної перемоги. На 4 голи гостей португальці спромоглися забити лише гол престижу.

В іншому матчі "Манчестер Сіті" приймав своїх співітчизників "Тотенхем". У першому протистоянні перемогли гості з різницею в один м'яч. Однак в цьому поєдинку городян влаштовувала лише перемога і то не з будь-яким рахунком. Матч розпочався просто фантастично. Вже на 13 хвилині рахунок на табло був 2:2. Причому господарям, які забили перший гол, довелося навіть відігруватися. У другому таймі рахунок вже був 4:2 на користь "МС", і здавалося б, потрібно лише не пропустити. Однак в одному зі спірних моментів Льоренте забив гол. Після перегляду системи ВАР суддя зарахував взяття воріт. На доданих хвилинах Стерлінг з пасу Агуеро забив гол, але знову ж таки суддя відмінив його через мінімальний офсайд, в якому перебував Агуеро. Отож, як не прикро, але городяни вилітають із Ліги Чемпіонів. На жаль, цей поєдинок через травму пропускав наш земляк Олександр Зінченко.

У двох інших матчах "Барселона" без проблем здолала "МЮ" з рахунком 3:0. А результат в Турині виявився сенсаційним. Після комфортної нічиєї на виїзді господарям варто було не пропустити. У першому таймі Роналду відкрив рахунок, але в кінці тайму голландці змогли відквитати м'яч. У другому таймі "Аякс" показав характер і забивши ще один гол вийшов у півфінал Ліги Чемпіонів, де зустрінеться з "Тотенхемом", а "Барселона" прийматиме "Ліверпуль". Думається, обидва матчі будуть наззвичайно цікавими.

4 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page