top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Роздуми про парламентські вибори 2019



21 липня цього року відбулися дострокові вибори у Верховну Раду України. Відверто, можна лише вітати рішення нового Президента України Володимира Зеленського про таке рішення. Гарант добре розумів, що старі політики гальмуватимуть всі його прогресивні закони і буде йти не розвиток країни, а радше боротьба олігархічної влади за збереження своїх теплих місць та одночасно дискретидитацію нового президента і його оточення. Йти на вибори має право кожен громадянин нашої країни, якщо це передбачено в законодавстві.

І ось розпочалися виборчі перегони. Людям було цікаво в першу чергу знати, хто ж піде на вибори від партії "Слуга народу", адже боротьбі з корупцією, казнокрадством, наведенням ладу в усіх сферах життєдіяльності країни справа серйозна і тут треба мати серйозну команду порядних професіоналів. У партії з'явилися нові імена людей, котрі пішли на вибори. На жаль, не всі вони мали той рівень, який чекали люди. Зрештою, про декогоз них є чимало інформації, на яку б ще невідомо як відреагував сам гарант. Але це все ще попереду. Дай Бог, щоби новообрані депутати стали працювати на благо людей і змінилися на краще. Принаймі цього б дуже хотілося. Чи станеться це? Прізвища таких навмисне не називаю, щоби не було схоже на чорний піар.

Тепер ще один штрих: брудні поливання своїх опонентів. На жаль, це вже стало характерною рисою. Як на мене, то в першу чергу людям потрібно представити свою програму діяльності, щоби люди могли бачити за що вони саме проголосують. І самому не мати ніяких плям у біографії.

Як відомо, партія "Слуга народу" набрала більше половини депутатів у Верховну Рахху України. Прикро те, що там є люди з середньою освітою. Про якийсь не тільки управлінський досвід, але й трудовий мова взагалі не йде. А тут треба приймати серйозні закони, які змінять життя держави на краще. Мимоволі пригадується оліозна постать нардепа Гаврилюка з Народного фронту, який розповідав у студії, як кнопкодавив за підняття тарифів. . Невже важко було знайти більш гідні кандидатури, які б мали і високий фаховий рівень і моральні та духовні якості? Можна було і навіть потрібно. Бо спішка, як відомо, до добра не приведе.

Зрештою, подивимося як запрацюють нові народні обранці. Якщо ж таки їх позбавлять депутатьскої недоторканості (на чому вже давно піаряться політики) тоді й побачимо їх дещо справжні обличчя та прийняті закони. З цим і зміну рівня життя у ліпший бік. А поки що сподіаємося на краще. В черговий раз.

3 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page