top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Сільська дорога як камінь спотикання





Гірське село Пилипець на Міжгірщині вже славиться своєю природою і його знають чимало туристів. Щоб дорога стала кращою сільський голова Василь Готра організував якісний ремонт траси. Із настанням зими сільський очільник також організовує чистку доріг.

Схоже, що у керівника місцевого осередку «Самопоміч» Тараса Шкирти затаїлася образа на сільського голову. В одному зі своїх постів у соціальній мережі він, зокрема, написав: «сільська рада при прийнятті бюджету на 2019 рік мала виділити хоча б 25000 грн на чистку снігу, оскільки ця проблема вже не 1 року (стиль збережено). І всі це розуміють, а замість того щоб це змінити вони не думають навіть ворушити пальцем. Проблема з чисткою і в Подобівцях, і в Ростоці також. Пропоную, як з’явиться голова села на роботі зібратись хоч 50 чоловік і прийти по нормальному спитати, бо якщо ми не будем приймати активну участь в життєдіяльності села ми ніколи нічого не поміняємо.

Як відомо з тих же переписок, Тарас та його колеги зібрали в людей гроші на чистку дороги. І чому раптом протягом останнього часу така активність партійців?

-- Сільська рада платить водіям за чистку доріг. – розповів виданню Василь Готра. – Я розумію, що не за плечами вибори і для деяких партій кращим піаром робити нападки на сільські ради, різні установи, тим самим підкреслюючи свою значущість. У пересічного громадянина може скластися враження нібито наша сільська рада і я нічого не робимо для доріг. Може запевнити, що ми докладаємо зусиль, щоби у зимову пору спецмашити розчищали дороги. І, звісно, знайдемо для цього кошти. Тому, чесно кажучи, не розумію цього галасу представника партії. Цю б енергію керівнику «Самопомочі» та його соратникам на всі 5 років, то їм би ціни не було. А ще краще, не кусатися словами, а показувати конкретними справами. Але я не хочу давати йому оцінку, а просто сумлінно виконуватиму свої обов’язки.

150 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page