top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Тиждень єврокубків українських команд



Минулого тижня наші команди провели чергові матчі в еврокубкових баталіях. Як ми вже писали, гірники несподівано на останніх секундах матчу забили переможний гол "Аталанті" й таким чином крім набору очок у загальну копилку також покращили свої шанси на 2-ге місце в групі. Хоча ще попереду складні поєдинки із "Динамо" Загреб, тренер яких заявив про те, що "Шахтар" їм здолати по силах.

"Олександрія" приймала у Львові бельгійський "Гент", в якому виступають українські гравці. Вже на 6 хвилині матчу гості повели в рахунку. Ще хвилин 15 господарі шукали свою гру, а далі розпочали активно атакувати ворота суперника. У другому таймі "Олександрії" таки вдалося організувати атаку, в якій Ситало забив гол. Щоправда, після цього цього рахунок до кінця матчу не змінився.

"Динамо" в гостях змагалося зі шейцарським "Лугано" і вважалося беззаперечним фаворитом. Попервах господарі показали, що вони не бояться київської команди і навіть мали більше шансів відкрити рахунок. Натомість динамівці перехопили ініціативу, однак свою перевагу матеріалізувати у гол не змогли. 2 тайм гості ще більше посилили натиск, але в кінці матчу ледь самі не отримали гол у ворота. Лише перекладина врятувала киян від гола. Нульова нічия на табло. У паралельному матчі "Копенгаген" в гостях зіграв унічию з "Мальме" 1:1.

Отож нашим командам вдалося поповнити свою копилку на 0,800 балів. Однак вдалий виступ голландців повернув їх на 9-ту сходинку. Нашим командам, щоби не випасти хоча б з десятки необхідно набирати тепер максимум очків в усіх матчах. Сподіваємося, що так і буде.

2 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page