top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

У Пилипці розпочнуть будівництво нової дороги завдяки Василю Щуру



Наступного тижня планують встановити кілометр суцільного асфальтного покриття, після чого відновлюватимуть дорогу: «Долина-Хуст»

«У Верховній Раді України я відстоюватиму будівництво нових доріг, а не корупційний ямковий ремонт. У першу чергу для гірських районів, які особливо страждають від природних катаклізм. Зробивши якісні дороги, ми станемо ще привабливішими для інвесторів і туристів. Більше жодної копійки з державної казни ніхто не вкраде, не збагачуватимуться народні депутати та керівники автодорів різних рівнів за наші з Вами податки. Наразі ми продовжуємо будувати дорогу в Пилипці, а вже наприкінці наступного тижня розпочнемо приводити до ладу багатостраждальний відрізок шляху: «Долина-Хуст». Паралельно ведуться роботи із відновлення автошляху до села Мерешор», - зауважив Василь Щур.

Якраз завдяки кандидату в депутати до Верховної Ради України розпочалось будівництво нової дороги в Пилипці, яка вестиме до туристичної родзинки Міжгірщини – водоспаду «Шипіт». «Щороку, як ми й обіцяли, у нашому селі стелитиметься щонайменше один кілометр суцільного асфальту. Особливо хочеться подякувати голові районної ради Василю Щуру, який спочатку виділив кошти на будівництво нової дороги з районного бюджету, а згодом відстояв це питання на обласному рівні. Гадаю, що із таким народним депутатом, як Василь Михайлович, ми зможемо будувати не по одному кілометру  нових шляхів щороку, а загалом раз і надовго вирішимо усі дорожні проблеми Закарпатської області», - переконаний Пилипецький сільський голова Василь Готра.

Станіслав ШПОНТАК, журналіст

4 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page