top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв повернувся до виконання обов’язків



Після внесення застави, передбаченої сьогоднішньою ухвалою Ужгородського міськрайонного суду, міський голова Богдан Андріїв вийшов на роботу та продовжить виконання своїх посадових обов`язків.

Міський голова категорично не згідний із рішенням Ужгородського суду про обрання йому запобіжного заходу. Після розгляду справи і справі стало зрозуміло, що фабула надуманої кримінальної справи фактично не міститься його вини, а відповідно відсутня його дія у вчиненні будь-якого злочину. Тим більше, що в ході судового розгляду, що відбувся сьогодні, фактично встановлено відсутність будь-якої шкоди міській громаді та державі під час виконання міжнародного договору. У той же час обставини, за яких прокурор та слідчий звернулися до суду, не знайшли свого підтвердження ні в матеріалах справи, ні в доводах прокурора.

Богдан Андріїв буде відстоювати свою правову позицію, у зв’язку з чим однозначно буде подавати апеляційну скаргу на ухвалу Ужгородського міськрайонного суду до Апеляційного суду Закарпатської області.

14 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page