top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Україна у лізі Європи: "Шахтар" вибуває, "Динамо" проходить в 1/8 фіналу



Вчора, 21 лютого відбулися повторні матчі 1/16 фіналу ліги Європи, в якому брали участь два наші вітчизняні гранди: "Шахтар" і "Динамо".

Гірники підійшли до цього матчу із серйозними кадровими втратами. Через червону картку матч пропускав опорний півзахисник Степаненко, а Кривцов через перебір жовтих карток. Як би там не було, але обидва гравці ключові. Зрештою, в матчі відчувалася їх відсутність. Попервах дончани стримували стартовий натиск господарів, а з хвилини 10-ї вже й самі гостро контратакували. Та все ж першим вдалося відкрити рахунок німцям. Швидка атака на ворота "Шахтаря" і захисники не встигли накрити атакуючого гравця, який відкрив рахунок у матчі. Тепер вже українцям необхідно було відігравати два м'ячі. Згодом після чергової атаки на ворота дончан після удару у ворота сфера потрапила у руку Матвієнко. Удар з пенальті реалізували бездоганно.

У другому таймі господарі мали більше нагод збільшити рахунок, але гостям вдалося скоротити розрив у рахунку. Марлос віддав пас на Ісмаілі, а той у свою чергу знайшов Мораеса, який переграв воротаря. 2:1. Після забитого м'яча, гості виглядали дещо розгубленими, а гірники почали атакувати. Хто знає, як би повернулися події на полі, якби господарів двічі не врятувала перекладина. Тренер господарів випустив на поле хорвата Ребіча, який з партнерами скористався помилками в обороні дончан і німці ще двічі розписалися у воротах П'ятова. Рахунок 4:1 на користь Айнтрахта й гірники вилітають з турніру. Як показав цей матч тренерському штабу треба укріпляти захисну ланку, оскільки її дії не витримують ніякої критики.



"Динамо" приймало грецький Олімпіакос". Стоилчні футболісти добре розуміли, що потрібно грати лише на перемогу. У першому таймі динамівці виглядали значно краще. Новачок Фран Соль нарешті відкрив рахунок своїм голам. після передачі Миколенка іспанець переправив сферу у ворота. 1:0. За невеликий час він міг відзначитися вдруге, однак замість того, щоби пробити з льоту, від вирішив опрацювати круглого і воротар зміг закрити кут від удару.

У другому таймі греки почали тиснути, а кияни відповідали контратаками. Фінальний свисток судді зафіксував перемогу киян, які за результатами двох матчів вийшли у наступний раунд. Сьогодні повинен визначитися суперник "Динамо".


7 просмотров0 комментариев

留言


bottom of page