top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Феєрична перемога збірної України над Сербією 5:0



Якби хтось до матчу з сербами хтось спрогнозував такий рахунок, то його би просто назвали жартівником. Посудіть самі: це ж вам не Сан-Маріно. Тим більше, що у складі балканців є досить відомі зірки. Скажімо той же Тадіч, котрий обіцяв забити гол, як він колись забивав динамівцям. Та й похваляння наших гостей, що вони впевнені в успіхові надавали мотивації нашій збірній. Однак не так сталося, як гадалося.

Зрештою, зустрілися команди у Львові, де українці жодного разу (!) не програвали. Тому варто було закріпити цю чудову традицію. Вже з перших хвилин наша команда дала зрозуміти, що гратиме першим номером і тільки на перемогу. Хоча перші два моменти створили саме гості, однак у них не вистачило точності. Вміло підібрана тактика тренерським штабом принесла результат. Швидкий перехід із захисту в атаку був холодним душем для балканців, бо вони явно не встигали за нашими гравцями. Ви бачили, як грав Малиновський? А Караваєв, Зінченко? Циганков розумівся з партнерами з одного погляду. Саме ці хлопці і створили перший гол, який визрівав. Швидка комбінація Малиновський-Караваєв-Циганков, завершилася точним ударом останнього. Голкіпер гостей був безсилий, бо все було надто блискавично. Другий гол був вже за дві хвилини. Циганков після пасу в падінні Яремчука у своєму фірменному стилі вразив "дев'ятку" воріт -- 2:0. такого повороту подій імениті гості точно не чекали. Схоже, що серби ледве чекали перерви, бо гра у них явно перестала йти.

Другий тайм для балканців став справжнім жахом. Вже на початку тайму Коноплянка у своєму стилі змістився в центр і вразив кут воріт. Відповісти хоча б одним по справжньому гострим моментом серби не змогли. Біля кожного гравця в червоній формі миттєво були по кілька футболістів у жовтих футболках, котрі не давали жодного простору. Зате атаки нашої збірної вирізнялися гостротою, тому голи Яремчука і Коноплянки були радше логічним завершенням.

Свисток рефері зафіксував розгромний результат 5:0.

Сербські ЗМІ виступили з нищівною критикою своєї збірної, відмітивши чудову гру збірної України.

Та вже у понеділок 10 червня наша команда прийматиме збірну Люксембурга, котра стала для нас принциповим суперником. Сподівааємося, що стиль гри із сербами буде продовжений і в наступному поєдинку. Отож побажаємо нашим хлопцям лише успіху і знову блискучої перемоги.


2 просмотра0 комментариев

Comentarios


bottom of page