top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

"Челсі" розгромило "Динамо"



Дива не сталося. По при всі прогнози про те, що лондонці зараз у кризі, внутрішній конфлікт і т. д. Всі букмекери ставили на перемогу англійської команди, яка в десять разів вважається дорожчою за "Динамо". Варто сказати, що тренерському складу було над чим ламати голову. У матчі не брали участь два важливі гравці: травмований Фран Соль та Беньямін Вербич, котрий пропускав матч через перебір жовтих карток. Спостерігав за матчем і датчанин Дуелунд, котрий вже тренується в загальній групі. Важко сказати, чим керувався тренерський штаб, коли ставив у півзахист Сидорчука, котрий аж ніяк не відзначається стабільністю. Адже є молодий Цітіашвілі, Сідклей, котрі показують досить чудову гру.

Як і варто було чекати, вже з перших хвилин господарі кинулися атакувати. І кияни стримували натиск суперника, однак вийти в контратаки не виходило. Натомість вже на 17 хвилині Педро після чудової комбінації забив гол. Бойко був безсилий врятувати. Хоча якби не сейви нашого голкіпера, то рахунок вже до перерви міг би бути розгромним. Заради справедливості скажемо, що у ворота "Челсі" рефері повинен був призначити пенальті, однак не помітив гру рукою Алонсо. Майже непомітний був Циганков.

У другому таймі "Динамо" стало грати сміливіше, більш пресингувати. Однак Сидорчук сфолив біля штрафного майданчика і Вілліан, як і три роки тому, чітко реалізував удар. 2:0.

Буяльського замінив Сідклей, а Русина Гармаш і пісял цього гра киян стала більш різноманітною. Однак на останніх господарі скористалися швидкою контратакою і довели рахунок до розгромного 3:0.

У наступному поєдинку, який пройде в Києві, динамівцям потрібно створити диво. Однак на прохід киян в 1/4 фінала Ліги Європи мало хто вірить. Певніше за все аглійська команда, зважаючи на виснажливий графік в столиці виставить резервний склад.

Після поразки на адресу киян було чимало критичних стріл за бліду гру. Сподіваємося, що в Києві тренерський штаб врахує помилки і підбере оптимальний склад на поєдинок. А ми побажаємо "Динамо" перемоги.

7 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page