top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Шахтар крупно програв англійському гранду



Черговий тур ліги чемпіонів УЕФА виявився для української команди вкрай невдалим. Тут виникла ціла низка причин. В іграх на першість України травмували два лідери команди: Тайсон та Марлос, які моторами команди. Бразильські новачки поки що не змогли адаптуватися до три команди повністю і тільки вивчають ігоровий стиль команди.

Зважаючи на не надто великий вибір Паулу Фонсека все ж поставив їх в основу. Тим більше Майкон зміг забити чудовий гол у вотора Хоффентайма, чим врятував гірників від поразки. Інша річ протистояти одному з грандів Великобританії...


Як і варто було сподіватися, гості з туманного Альбіону з першої хвилини почали чинити тиск на робота суперника. У штрафному майданчику гірники намагалися не давати бити у ворота, в інших епізодах добре зіграв голкіпер. При такому тиску "Шахтар" зміг протриматися півгодини. Відтак Давид Сільва вибравши влучний момент завдав потужного удару у створ воріт. П'ятов був безсилий... За 5 хвилин "горожани" подвоїли перевагу. Гравці "Шахтаря" випустили з під контролю Ляпорта і той головою відправив м'яч у ворота. Швидкі контратаки донечан завершувалися лише напівмоментами. На перерву команди пішли за рахунку 0:2.

2 тайм гірники вже намагалися нав'язати свою боротьбу англійцям, намагаючись виходити з-під постійного пресингу. І якщо заміни в "Шахтаря" нічого не дали, то в "Манчестер сіті" вони принесли результат. Бернарду Сільва, котрий вийшов на заміну відправив круглого в дальній кут. Ніхто із центральних захисників йому не завадив ударити. У кінці матчу гірники мали можливість забити гол престижу, але цього разу від них відвернувся фарт. Після цього програшу "Шахтар" опинився на останньому місці з двома очками. Стільки ж у "Хоффентайма", який вдома зіграв у результативну нічию з Ліоном 3:3.

Тепер, щоби вийти з групи, донечанам потрібно зіграти щонайменше уничию з "горожанами" й вигравати у французів та німців. Є сподівання, що саме з цими двома суперниками вже будуть грати Тайсон з Марлосом.

5 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page