top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Як керівник «Самопомочі» на Міжгірщині потрапив у список боржників податків



Готуючи нашу публікацію ні в якому разі не хочеться, щоби в декого склалося враження, що його просто вирішили покритикувати. Але, як кажуть, якщо вже до чогось закликаєш, то в першу чергу сам показуй своїми справами.

Читаючи переписку на сторінці Пилипецької сільської ради звернув уваги на один, здавалося б, невеликий нюанс. Підприємець Тарас Шкирта написав односельцю Івану Пацкуну: Ваня, коли щось виставляєте, то перевіряйте, а не пишіть дурниці. Підприємця Шкирти Тараса Михайловича нема. Не вводіть людей в оману. І зазвичай усі держустанови спілкуються з підприємцями напряму без посередників.



Наскільки стало відомо нашому виданню, причиною такого виступу став опублікований лист адресований Пилипецькій сільській раді з Пенсійного фонду з даними про заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску фізичними особами-підприємцями станом на 01.11.2018 р. для вжиття невідкладних заходів з її погашення.

Як на диво, серед таких боржників значиться й згаданий Тарас Шкирта, який очолює об’єднання «Самопоміч» Міжгірського району. І річ тут навіть не в сумі. Адже п. Тарас запрошував долучатися небайдужих земляків для покращення життя на Міжгірщині. То, можливо самому п. Шкирті й варто показати односельцям на власному прикладі сплативши заборговану суму. Бо ж важко віриться, що в Пенсійному фонді могли сказати неправду.

91 просмотр0 комментариев

Comentarios


bottom of page