top of page
Поиск
  • Фото автораiladzhun

Євро 2020: скандальне 1 місце України в групі



Минулого та цього тижня відбулися мвтчі кваліфікації на Євро-2020. У п'ятницю наша збірна в гостях грала проти чинного чемпіона Європи збірної Португалії. Чи варто казати про настрій на матч, якщо у свою збірну поврнувся один з кращих гравців світу Роналду. Тренер синьо-жовтих підібрав тактику на гру. І хоча з перших хвилин господарі кинулися атакувати, однак пробити по воротах їм не вдавалося. Добре налаштований захист перекривав усі зони. І хоча капітан португальців Роналду й знаходив можливості пробити по воротах, однак надійна гра П'ятова не дозволила відкрити рахунок. У кінці матчу Мораєс, котрий замінив Яремчука мав можливість навіть вивести українців вперед, однак його удар заблокував захисник. У підсумку бойова нічия 0:0.

Вже у понеділок наша збірна грала проти Люксембурга. А якщо хтось вважав, що цю команду вдасться пройти на одному диханні, то помилився. Перші 20 хвилин наші футболісти повністю домінували, однак насичений центр поля й оборона не давали нашим футболістам пройти у штрафний майданчик. Як не прикро, першими відкрили рахунок господарі. Провал Бутка від якого м'яч потрапив до Тюреля й тому залишилося лише відправили круглого в порожні ворота. Та вже за 4 хвилини нашій команді вдалося відігратися. Чудова комбінація за участю Циганкова і Зінченка завершилася ударом Віктора повз голкіпера. На перерву команди пішли за рахунку 1:1. У другому таймі господарі стали сміливіше йти в атаку й могли виходити вперед. На жаль, перспективні штрафні не зміг реалізувати Коноплянка. І все ж Фортуна посміхнулася нашій команді. На останній доданій хвилині після виконання штрафного Малиновським кращий гравець господарів Родрігес зрізав сферу у власні ворота. 1:2, хоча якщо бути відвертим, то за грою ми більше заслуговували на нічию.

Відтак Федерація Луксембурга подала скаргу в УЕФА про те, що Мораєса натуралізували з порушенням і вимагає зарахувати Україні технічну поразку. Однак наші юристи стверджують, що порушень немає.

Як далі будуть розвиватися події, побачимо. наразі з 4 очками українці займають перше місце в турнірній таблиці. Однак, схоже на те, що жоден матч для нашої команди не буде легкою прогулянкою,

6 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page